top of page
  • Obrázek autoraEva Pru

Piknik na Keťásku -Kultura 2022

Aktualizováno: 7. 6. 2023

Díl druhý - Piknik na Keťásku


Uklidit celý park a uspořádat piknik s kulturním programem téměř pro 80 lidí v Jihlavě, to je obrovský kus práce. A to se vyplatí!

"V postcovidové době je obtížné dostat lidi do ulic a to ještě za tak „banálním“ účelem jako je obyčejný piknik. Navíc na produkci, která není tak známá. Věříme, že právě v této době je důležité, aby podobná nabídka kulturních akcí ve veřejném prostoru zůstala. Už jen z toho důvodu, jak setkávání lidi obohacuje", objasnil záměry spolku Ji.nA.K. Lukáš Černý.

Zábava bez komerce, do které se mohl zapojit kdokoliv a spoustu dobrého jídla a pití, které si donesli na piknik účastníci akce.

Sešli se tak rodiny, známé i neznámé, přátelé, páry i jedinci se svými zvířecími mazlíčky.

Divadélko, blešák“, čajovna, dětské hry (např. obří člověče nezlob se), výstava lapačů snů, básnických textů, knihovnička, malířský ateliér nebo výstava obrazů aneb Galerie v trávě, to vše bylo k vidění v červnovém odpoledni.

A kdo i přes nepřízeň počasí vydržel do večera, měl možnost si zazpívat pod rouškou tmy

s bigbítovou kapelou D.N.A nebo báječným kytaristou.




Spolek Ji.nA.K pořádá výstavy výtvarníků z celé Vysočiny, koncerty, pikniky (letos již v pořadí šestý). Více na http://www.jinak.net/ a můžete se přidat i vy.


A nás najdete na www.kous.cz nebo použijte #kous #neziskon


Našeho nejvýznamnějšího partnera najdete zde www.kr-vysocina.cz

18 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page