top of page

Zvolena nová Výkonná rada

Aktualizováno: 15. 11. 2023

V pondělí 6.11. na valné hromadě byla zvolena nová Výkonná rada KOUS Vysočina, z. s. v

e složení Jan Petr Nekovář (ONSENDO, z.s.), Hanka Chloupková (Občanská poradna Třebíč), Jan Burda (RDMKV), Veronika Procházková (HERO CLAN, z.s.) a Daniela Havlíčková (Hodina H, z.s.).



Zleva: Jan Petr Nekovář, Veronika Procházková, Daniela Havlíčková, Hanka Chloupková, Jan Burda
Zleva: Jan Petr Nekovář, Veronika Procházková, Daniela Havlíčková, Hanka Chloupková, Jan Burda


Zároveň byla zvolena nová Dozorčí rada, ve složení Jozef Zetěk (Chaloupky o.p.s. a lesní mateřská školka), Jakub Dvořák (Barevný Svět o.p.s.) a Adéle Lánová (Ředitelka rozvojové agentury CzechInvest).


Rád bych poděkoval všem účastníkům valné hromady za jejich aktivitu a účast na valné hromadě. Zároveň děkuji za důvěru v naší práci, kterou jste prokázali svou jednotnou volbou ve všech orgánech spolku.


V rámci programu došlo ke shrnutí aktivit KOUSu v roce 2023, kde bych podtrhl zejména naše zapojení do programu Erasmus+ a projekt "Stay Tuned!", který řeší angažovanost dobrovolníků předáváním zkušeností v několika zemích. Jako členové KOUSu se můžete projektu aktivně účastnit, včetně cest do zahraničí. Jakmile úspěšně projdeme celým procesem aktivizace grantu, budeme Vás o všem informovat.


V rámci diskuze vystoupila paní Svobodová ze spolku Trnávky, který je naším dlouholetým členem a upozornila nás na důležitost udržení tradiční kultury Kraje Vysočina, kterou podtrhla svou prací na zachování lokálních krojů a tradic.


Další důležitou součástí valné hromady byl podpis společné deklarace mezi KOUS Vysočina a RDMKV, na téma prosazení principu uznávání dobrovolnické práce jako možné části finanční spoluúčasti spolků při vyúčtování dotací poskytnutých Krajem Vysočina.


Poděkování


Závěrem bych rád poděkoval jak bývalým členům Výkonné rady, tak i bývalým členům Dozorčí rady, kteří nás podpořili svoji dobrovolnickou činností v ukončeném volebním období. Za Výkonnou radu se jedná o Janu Růžičkovou, Petru Štrausovou, Mgr. Jana Švaříčka a Michaelu Kešnerovou. Za Dozorčí radu se jedná o Michaelu Grmelovou a Petru Tučkovou.


Upřímně děkujeme!


Na valnou hromadu se s námi přišla rozloučit Jana Růžičková, bývalá členka Výkonné Rady



170 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page